Nieuws

Fons Plevoets neemt afscheid en dat zorgt voor verandering in de schoolleiding

Conrector Fons Plevoets neemt afscheid. Coen Jongbloets en Marlies Barthel nemen zijn functie over, repectievelijk als conrector interne organisatie en als conrector onderwijs. Pim Bekker krijgt de functie van Jongbloets en wordt daarmee afdelingleider van brugklas 2/3. Nieuwkomer Maurice Dumont neemt de functie van Barthel over en wordt daarmee afdelingsleider 4/5/6 vwo. Tevens komt hij de sectie Nederlands versterken.

Dit is het overzicht van de huidige organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Over de schrijver

Avatar

Yannick Retel Helmrich

Hoi! Ik ben Yannick en net als Merel ben ik hoofdredacteur van Trésor. Dit betekent dat ik veel bezig ben met het aansturen van de redactie en draag ik veel ideeen aan om Trésor te verbeteren. Mijn artikelen zijn verschillend; ik probeer altijd interessant te doen!