Column Kort

Lost and Found – Pinguïns

Merel
Geschreven door Merel

De tweede editie van Lost and Found. Ik zocht mijn logboek uit de onderbouw. Ik was benieuwd wat ik toen allemaal maakte. Of het er een beetje oké uitzag of dat het echt waardeloos was. Maar wat wel toepasselijk is voor deze rubriek: I lost it. Maar ik vond wel mijn logboek van twee jaar terug waar ook wel leuke dingen in stonden dus daar ben ik maar eens doorheen gegaan. Lees hier het resultaat.

Mijn culturele interesses, Rotterdam, dans, fotografieprojecten enzovoorts. Maar het opvallendste/leukste aan deze pagina is de pinguïn, maar niet zomaar een pinguïn, maar een pinguïn met een hoed is (zeer belangrijk detail).  Sterker nog, het is niet één pinguïn met één hoed, maar 26 pinguïns (ja, ik heb ze nageteld), allemaal netjes, ongeveer hetzelfde in de rechterhoek van de rechterbladzijde. En dan vraag je je af waarom? Het zijn er 26 vanwege de 26 fps regel in de animatie, want dat is het, een ouderwetse flipoveranimatie. Met een pinguïn en een hoed die op zijn hoofd valt vanuit de lucht. Waarom dat? Ik heb werkelijk geen idee. Misschien een hele tijdelijke obsessie met pinguïns. Wat ik wel begrijp, pinguïns hebben by far het leukste loopje van alle levende wezens. Mijn animatie is dan wel in 1 seconde voorbij, maar pinguïns moeten blijven waggelen. Zodat wij ze kunnen uitlachen. Nee toe, we lachen ze toe.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Over de schrijver

Merel

Merel

Hoi! Ik ben Merel en ik ben hoofdredacteur van de leukste schoolkrant van het land de Trésor! Naast al het geregel waar ik me voornamelijk mee bezig hou schrijf ik over dingen die ik tegenkom en in de schijnwerpers wil zetten.

Laat een reactie achter