Column Kort

Lost & Found: Trésor

Merel
Geschreven door Merel

Deze laatste Lost & Found, in ieder geval de laatste van mijn hand, gaat over de allereerste Trésor waar ik voor schreef (zie archief). Dit is een editie van 6 jaar geleden, zomer ’13. Dit schreef ik als heel enthousiast brugwupje, nog super onzeker tussen alle grote jongens en meiden, letterlijk en figuurlijk (dat letterlijk grote is helaas nog steeds). Maar ik deed al wel wat ik wilde, en daar gaat dit over. Doen wat je wil.

Ik was erg enthousiast zoals ik al zei. Voor mijn eerste nummer schreef ik maar liefst 3 artikelen. Of iets wat op artikelen leken. Ik had de overige redactieleden nog niet eens ontmoet. Maar voelde me wel al op mijn plek in de redactie. Ik mocht schrijven. Ik vond het leuk en ik zat vol met ideeën waarvan ik een deel heb kunnen uitvoeren en waarvan ik een nog groter deel heb laten stranden. Het is een leerproces. Ik heb net zoveel geleerd bij de Trésor als in de les. Niet alleen werd ik ietsje beter in schrijven, ik heb geleerd hoe groepsdynamiek, oftewel redactiedynamiek werkt en daarmee leren omgaan. Maar nog meer hoe ik doelen moet stellen en hoe ik nieuwe dingen moet bedenken en uitvoeren. Als ik terugblik op mijn Trésortijdperk, want dat was het, dan zie ik mezelf ontwikkeld van onzeker meisje dat iets doet wat ze graag wil tot iemand die zeker is en gedaan heeft wat ze wilde doen.

Print Friendly, PDF & Email

Over de schrijver

Merel

Merel

Hoi! Ik ben Merel en ik ben hoofdredacteur van de leukste schoolkrant van het land de Trésor! Naast al het geregel waar ik me voornamelijk mee bezig hou schrijf ik over dingen die ik tegenkom en in de schijnwerpers wil zetten.

Laat een reactie achter