Kort Nieuws Onze School

Meer teksten op de trappen

Avatar
Geschreven door Yannick Retel Helmrich

Sinds dit schooljaar was naast de tekst “Het begint met ambitie, er valt nog zoveel te beleven…” op de balustrade, ook de tekst “0N23 H3R53N3N 21JN T0T GR0T3 PR3ST4T13S 1N ST44t”. Daaraan zijn nieuwe spreuken toegevoegd. Een opvallende is bij de lokalen van natuurkunde, waar “Oppia ikä kaikki.” staat geschreven. Deze tekst is vermoedelijk in het Fins, vanwege de Technisch OnderwijsAssistent (TOA) van natuurkunde, meneer Kuokkanen. Hij is van origine Fins.

Print Friendly, PDF & Email

Over de schrijver

Avatar

Yannick Retel Helmrich

Hoi! Ik ben Yannick en net als Merel ben ik hoofdredacteur van Trésor. Dit betekent dat ik veel bezig ben met het aansturen van de redactie en draag ik veel ideeen aan om Trésor te verbeteren. Mijn artikelen zijn verschillend; ik probeer altijd interessant te doen!

Laat een reactie achter