Apps Internet Kort

Random Polls #1

Dina Talhaoui
Geschreven door Dina Talhaoui

Drink of eet je soep? Kan ananas op pizza? Patat of friet? Allemaal willekeurige, maar nutteloze stellingen, die ondertussen onze mensheid hebben verdeeld in verschillende groepen. In mijn nieuwe reeks ‘Random Polls’ vraag ik jullie via Instagram wat jullie antwoorden zijn op deze polls waarmee wij het nooit met elkaar eens zullen zijn.

Allereerst thanks voor jullie enthousiasme! Voor deze editie kreeg ik 786 antwoorden in totaal op vijf vragen met een gemiddelde van 157,2 antwoorden per vraag. Hierbij jullie antwoorden van deze keer:

Vraag 1: Zoete of zoute popcorn?

Het was close, maar de overwinning is voor zout! Vroeger was ik meer van de zoet, later at ik eerder zout en nu geen van beide. Karamelpopcorn for the win!

Vraag 2: Perzik ijsthee of citroen ijsthee?

Heel veel verschillen ze ook niet voor mij eerlijk gezegd, ijsthee is tenslotte ijsthee. Voor jullie was de perzik ijsthee populairder.

Vraag 3: Cornflakes of melk eerst in de kom?

As it should be.

Vraag 4: Drink of eet je soep?

Ik kreeg heel veel opmerkingen als: ”Het ligt eraan wat voor soep” en daar ben ik het helemaal mee eens. Uiteindelijk denk ik dat de meeste soepsoorten gewoon eetbaar zijn hoewel je sommige in de praktijk drinkt.

Vraag 5: Met sokken slapen of niet?

Bij mij wisselt het soms af en zeker rond deze koude wintertijden houd ik van slapen met warme, pluizige sokken, maar blijkbaar vond mijn moeder mij een of ander barbaar, omdat ik dat deed, vandaar dat ik deze vraag stelde.

Wil jij de volgende keer ook meedoen? Volg ons account @schoolkranttresor en laat zeker reacties achter met grappige, stomme, leuke, nutteloze of korte stellingen waarop jij een definitief antwoord op wil!

Tot de volgende keer (^ω^)

-Dina

Print Friendly, PDF & Email

Over de schrijver

Dina Talhaoui

Dina Talhaoui

Sinds 2005 ben ik Dina. Samen met Ella hoor ik bij de hoofdredactie van de Trésor :) Ik houd van creatief bezig zijn en kaas.

Laat een reactie achter