Nieuws Onze School

Schoonmakers hebben nieuwe outfit

Sinds een week hebben de mensen van de schoonmaakploeg een nieuw uniform. Het oude dunne lichtblauwe schort heeft plaats gemaakt voor een dikkere donkerblauwe. Schoonmaker Rob: “De nieuwe kleding heeft voordelen en nadelen. Nadelen vind ik dat het strakker zit en doordat het borstzakje hoger zit en kleiner is, is het niet bruikbaar. Voordelen zijn wel dat het netter staat en dat je hem niet hoeft te strijken.”

Print Friendly, PDF & Email

Over de schrijver

Yannick Retel Helmrich

Yannick Retel Helmrich

Hoi! Ik ben Yannick en net als Merel ben ik hoofdredacteur van Trésor. Dit betekent dat ik veel bezig ben met het aansturen van de redactie en draag ik veel ideeen aan om Trésor te verbeteren. Mijn artikelen zijn verschillend; ik probeer altijd interessant te doen!