Nieuws

Sportveld wordt atletiekbaan

Het sportveld was al lange tijd niet meer in gebruik door de tijdelijke noodbouw vorig jaar en de constructie van het gebouw voor onze toekomstige buren van het Jozefmavo. Echter is het nu zelfs helemaal verdwenen en wordt er plaats gemaakt voor een atletiekbaan. Hoewel, officieel is het niet zo te noemen, want daarvoor zal de baan 50 meter te kort zijn. De bouw schiet lekker op en zal ruim voor het eind van het schooljaar af zijn.

Print Friendly, PDF & Email

Over de schrijver

Avatar

Yannick Retel Helmrich

Hoi! Ik ben Yannick en net als Merel ben ik hoofdredacteur van Trésor. Dit betekent dat ik veel bezig ben met het aansturen van de redactie en draag ik veel ideeen aan om Trésor te verbeteren. Mijn artikelen zijn verschillend; ik probeer altijd interessant te doen!