Column Vraag het Victor

Vraag het Victor: Het slaapprobleempje

Victor
Geschreven door Victor

Hoi Victor,

Wees alsjeblieft mijn redder in nood. Ik wil slapen, maar school maakt het onmogelijk om fatsoenlijk uit te rusten. Wat kan ik hieraan doen?
Groetjes van iemand

 

Beste iemand,
Ik snap dat school het je moeilijk maakt om die nodige uurtjes kostbare slaap te halen, maar zo hoeft dat niet te zijn. Je kunt school ook juist zien als een manier om uit te rusten. Zo zou je bijvoorbeeld een kussen mee kunnen nemen de les in om daar dan je middagdutje te doen. Als de docenten er over gaan klagen moet je maar zeggen dat het mag van Victor, en dat je belooft dat je stil zal zijn.
Welterusten!
Victor

 

Heb je een probleem…? Zit je iets dwars…? Vraag het Victor!

Print Friendly, PDF & Email

Over de schrijver

Victor

Victor

Stel mij een vraag!
tresor.xyz/victor